Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA GULÁŠ | MORAVSKÝ ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 500 g Vepřové plece, 500g vepřových jater, 2 větši cibule, 100g škvařeného sádla, 10g sladké mleté papriky, 10g ostré mleté papriky, 100g hladké mouky, sůl, kmín, majoránka, třený česnek.POSTUP PŘÍPRAVY: Drobně nakrájenou cibuli usmažíme na sádle do růžova. Vsypeme papriku, rychle zamícháme a zalijeme vodou nebo vývarem ze zabijačkové polévky. Do vroucího základu přidáme na kostky nakrájená játra, která jsme na sítku předem propláchly vařící vodou a spolu s masem podusíme asi 15 min ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | MORAVSKÝ ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ 2

INGREDIENCE: 500 g Vepřové plece, 500g vepřových jater, 2 větši cibule, 100g škvařeného sádla, 10g sladké mleté papriky, 10g ostré mleté papriky, 100g hladké mouky, sůl, kmín, majoránka, třený česnek. POSTUP PŘÍPRAVY: Drobně nakrájenou cibuli usmažíme na sádle do růžova. Vsypeme papriku, rychle zamícháme a zalijeme vodou nebo vývarem ze zabijačkové polévky. Do vroucího základu přidáme na kostky nakrájená játra, která jsme na sítku předem propláchly vařící vodou a spolu s masem podusíme asi 15 m ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ III

INGREDIENCE: 2 lžíce sádla, 400 g cibule, 400 g vepřového masa, 200 g laloku, 250 g směsi (ledvina, slezina, kousek jazyka, srdce, játra, mozeček), mletý pepř, mletá paprika, kmín, 4 stroužky česneku, 1 lžíce hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Dobrý zabijačkový guláš je skutečnou pochoutkou. Připravuje se, jakmile se vepř zavěsí a vyjmou se vnitřnosti. Hned se vyjmou potřebné části, omyjí a nakrájí na kousky. Na sádle zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli, vložíme nakrájené maso a pod pokličk ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ I.

INGREDIENCE: 150g laloku neboli podbradku s brzlíky, 150g libového masa z krkovice nebo libovějšího bůčku, 400g směsi mase a vnitřností (maso od místa vykrvení, slezina, srdce, jazyk, ledvina, popřípadě kousek jater a mozeček), 3 cibule, 4 lžíce sádla, mletá sladká paprika, mletý pepř kmín, sůl, popřípadě stroužek česneku, vývar podle potřeby, 2 lžíce hladké mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Po porážce, zavěšení prasete a po vyjmutí vnitřností se odřízne z kusu část podbradku s brzlíky, maso od místa vykrv ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ (lidově předehra).

INGREDIENCE: 300 g krkovičky nebo libového bůčku, 200 g masa z podbradku, pu1 srdce, ledvinka, 40g sádla, 2 cibule, ml. sl. paprika, sůl, ml. pepř, kmín, vývar, lžíce hladké mouky, mozeček, 2 stroužky česneku.POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné maso, srdce a ledvinku nakrájíme na menší kostky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájenou směs a za stálého míchání opečeme. Přidáme pepř a kmín, podlijeme vývarem a dusíme téměř doměkka. Necháme vydusit na tuk, zaprášíme moukou, ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ II.

INGREDIENCE: 2 lžíce sádla, 2 cibule, 400g vepřového masa (kousek z plece, libového bůčku a podbradku), 200g směsi z ledvin, srdce a jater, 2 lžičky sladké mleté papriky, sůl, 2 stroužky česneku, tlučený pepř, kmín, vývar podle potřeby, 1 lžíce hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova, vložíme na kostky nakrájené maso, vyčištěnou, spařenou a na plátky nakrájenou ledvinu, právě tak nakrájená játra a srdce a vše necháme na cibuli osmahnout. Když je maso vysmahnu ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ II.

INGREDIENCE: 800 g masa z laloku 400 g libového vepřového masa z plece, 300 g masa z bůčku, kousek slezinky, jazyka, ledvinky, 4-5 cibulí, 4 lžíce sádla, 2 lžíce mleté papriky, sůl, mlety pepř kmín, 1-2 stroužky česneku, 4-5 lžic hladké mouky, vývar na podlití.POSTUP PŘÍPRAVY: V rozehřátém sádle osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme ho pak zalijeme vývarem, osolíme, přidáme koření a za stálého podlévání vodou zvolna vaříme, až maso změkne. šťávu nechám ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ I.

INGREDIENCE: 150g laloku neboli podbradku s brzlíky, 150g libového masa z krkovice nebo libovějšího bůčku, 400g směsi mase a vnitřností (maso od místa vykrvení, slezina, srdce, jazyk, ledvina, popřípadě kousek jater a mozeček), 3 cibule, 4 lžíce sádla, mletá sladká paprika, mletý pepř kmín, sůl, popřípadě stroužek česneku, vývar podle potřeby, 2 lžíce hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Po porážce, zavěšení prasete a po vyjmutí vnitřností se odřízne z kusu část podbradku s brzlíky, maso od místa vyk ..

ZABIJAČKA GULÁŠ | ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ II.

INGREDIENCE: 2 lžíce sádla, 2 cibule, 400g vepřového masa (kousek z plece, libového bůčku a podbradku), 200g směsi z ledvin, srdce a jater, 2 lžičky sladké mleté papriky, sůl, 2 stroužky česneku, tlučený pepř, kmín, vývar podle potřeby, 1 lžíce hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova, vložíme na kostky nakrájené maso, vyčištěnou, spařenou a na plátky nakrájenou ledvinu, právě tak nakrájená játra a srdce a vše necháme na cibuli osmahnout. Když je maso vysmahn ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz