DRŠŤKY PO ITALSKÉM ZPŮSOBU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 800 g drštěk, 60 g sádla nebo rostlinného tuku, 1 cibule, 50g hladké mouky, 60g rajčatového protlaku, muškátový květ, mletý pepř, sul, 1-2 stroužky česneku, petrželka, 40 g strouhaného sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: Drštky obvyklým způsobem očistíme, vypereme, překrájíme na menší kusy, zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Po kratším varu dršťky ocedíme, zalijeme čistou vlažnou vodou a vaříme doměkka. Uvařené dršťky nakrájíme na nudličky. V tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme trochu květu, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme protlak, pepř, česnek utřený se solí, zalijeme vlažným vývarem z drštěk, rozšleháme a dobře povaříme. Hotovou omáčku procedíme, přidáme drštky a ještě trochu povaříme. Do hotového pokrmu těsně před podáváním přidáme jemně usekanou petrželku. Při podávání sypeme dršt7sy strouhaným sýrem. Jako příloha jsou vhodné vařené makarony nebo špagety, ale i vařené brambory. Jako druhou přílohu podáváme salát z čerstvé zeleniny.

DRŠŤKY PO  ITALSKÉM ZPŮSOBU. DRŠŤKY PO  ITALSKÉM ZPŮSOBU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1369 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz